Meditatie op thema

21 februari 2020, 20.00-21.45 uur

In gelijkwaardigheid, binnen de harmonie en samenwerking tussen het mannelijke en vrouwelijke aspect in de mens wijst ze ons de weg naar het Eenheidsbewustzijn. Vanuit onvoorwaardelijk universele liefde. Maria Magdalena geeft haar symbool. Dat helpt ons onze angsten op te lossen, te verwijderen. Daardoor maken we ons vrij van belemmeringen. Stellen ons ervoor open om in een diepere verbinding te komen met ons hart, ons Hoger Zelf, de Goddelijke Vonk in onszelf, het Al Wat Is. Het gewaar worden van het groeiende Eenheidsbewustzijn in en met jezelf en met je omgeving.

Deze avond kom je in verbinding met de onvoorwaardelijke universele Liefde vanuit gelijkwaardigheid en Eenheidsbewustzijn. Kom deze avond genieten. Een avond voor jezelf. Een avond waarin deze unieke verbinding tot stand komt binnen meditaties en/of visualisaties.

De meditaties op thema vinden plaats op de derde vrijdagavond van de maand. De thema's zijn heel verbindend in jezelf. Van daaruit groeit je verbinding met je Levenspad en Levensdoel.

Maria Magdalena staat voor Onvoorwaardelijke Liefde. Houd van jezelf, van anderen en van elke situatie ongeacht de uiterlijke verschijningsvorm ervan.

In Vrijzinnig centrum ‘ de Eendracht’, Doetinchemseweg 5, Varsseveld. Iedereen is van harte welkom. Aanmelden is niet nodig. De toegang is kosteloos, deur open om 19.30 uur, napraten kan tot 22.00 uur. Informatie: bel Riemke de Boer tel.: (0315) 32 91 07 of e-mail: aanmelden@vrijzinnigenvarsseveld.nl.