Lezing: Mirjam Koster-Wentink

20 april 2020

Verschillende interessante sprekers zullen de komende maanden hun verhaal bij ons komen doen. Het overkoepelende thema is nog steeds ‘Bruggen Bouwen’, over moreel leiderschap, samenleving en verbinding. Alle avonden beginnen om 19.30 uur (inloop 19.00 uur), in de grote zaal. De toegang is steeds €8,00 en belangstellenden van buiten de vereniging zijn van harte welkom.

Mirjam Koster-Wentink, voorzitter College van Bestuur van het Graafschapcollege in Doetinchem. Met bijna 9000 studenten en 800 medewerkers een groot regionaal opleidingscentrum voor middelbaar beroepsonderwijs. ‘Het staat voor creativiteit en kwaliteit, innovatie en degelijkheid, verbonden met een authentieke regio waar we trots op zijn.’

Mirjam is geboren en getogen in de Achterhoek en studeerde aan het HEAO, waarna zij werkte in het bedrijfsleven op sales- en marketingfuncties. Ze volgde diverse opleidingen op het gebied van bestuurs- en organisatiewetenschappen, waaronder bij de Business School INSEAD. In 2011 rondde zij de masteropleiding ‘Strategisch management in het publieke domein’ af aan de Universiteit Utrecht.