Gemeenteavond met Sandra Vanreys

Trio Sandra Vanreys gaf een promotieconcert op zaterdag 17 november in het kerkje van de NPB Varsseveld en omstreken. Sandra Vanreys draagt de akoestische muziek een warm hart toe. Haar ruim 25-jarige carrière, 8 maal uitgeroepen tot Nederlands beste country-zangeres en werd zij in het jaar 2000 gekozen als de Millennium Countryzangers van de Benelux.
In Oost-Nederland rijdt een trein voorzien van haar naam. Haar laatste cd-album "Puur", verscheen in 2010; een Nederlandstalig album met mooie inhoudelijke teksten en pure muziek.

In het voorjaar van 2012 kwam Sandra in contact met Marius en Pauline Duurland. Twee geroutineerde muzikanten uit Zeddam, die hun sporen ruim verdiend hebben in de akoestische muziek. Er ontstond een "click"en al gauw kwam het tot een muzikale samenwerking. Het repertoire is zeer verrassend en afwisselend en bestaat uit Ierse songs, Nederlandstalige liedjes, folk, pop, gospel afgewisseld met driestemmige closeharmony zang. Natuurlijk mag de country & bluegrassmuziek niet ontbreken. Het akoestische trio speelt en zingt met veel enthousiasme en passie. Muziek in de puurste vorm!

Het trio bestaat uit:

Meer fotoalbums »