Activiteiten en het coronavirus

Beste mensen,
Inmiddels kunt u zonder opgave weer overal naartoe. Toch is het soms prettig om te weten hoeveel mensen er komen. Het staat dan bij de betreffende activiteit aangegeven. Verder gaan we weer zoals voorheen door met het organiseren van activiteiten. U kunt ze vinden op deze website. Graag ontmoeten we u bij onze vieringen, lezingen, gezellige middagen en avonden.

En…elke vrijdagochtend van 10.30 – 11.30 uur bent u van harte welkom bij onze koffie-inloop voor een kopje koffie of thee én een gezellige gesprek. Ingang kerk. Ook is daar de gelegenheid een kaarsje te branden voor het leed in Oekraïne. En, laten we blijven omzien naar elkaar!

U kunt via deze website en de Eendracht op de hoogte blijven van de activiteiten. Op het YouTube-kanaal de Gele Bus zijn diverse filmpjes van vieringen en gesprekken te bekijken. Hebt u ook een bijdrage of een vraag/opmerking? Mail naar degelebus@swen.nu of bel naar (06) 431 671 39 (Helene Westerik) of (06) 224 979 69 (Nicoline Swen). Voor andere vragen kunt u natuurlijk altijd bellen met Nicoline of een bestuurslid.

Overzicht van komende activiteiten

2 juli 2022
Vrij… én Zo: Open podium

We gaan twee podiums plaatsen, één in kerk en één in de Eendracht zodat als het nodig is er een goede doorstroming kan plaats vinden. Een open podium voor iedereen wie denkt: "dat lijkt me leuk, hier wil ik graag aan meedoen". Alle soorten optredens mogen en kunnen, het is aan jullie, wij bieden alleen het podium. Dus muziek, zang, gedichten of cabaret enz. het maakt niet uit, het is jullie dag. Natúúrlijk is jullie achterban ook van harte welkom, we gaan het zien. Aanmelden? Wel handig, maar gewoon spontaan "aan komen waaien" is ook prima. Alles is op vrijwillige basis, dus ook de toegang voor het publiek. Laat iets van je horen én zien, we zijn zéér benieuwd en zijn er klaar voor. Hartelijke groet en graag tot ziens,

Team Vrij én….Zo, Doetinchemseweg 5 Varsseveld.

Aanmelden en meer informatie: vrijenzo@gmail.com of (06) 41391784 (Gerwin).
10 juli 2022
10.00 uur
Kerkingang Viering

Voorganger: mw. N. Swen-Fischer
Autodienst: mw. D. Steenbeek, tel. 06 145 360 64

24 juli 2022
10.00 uur
Kerkraam Viering

Voorganger: Dhr. M. Chevalking
Autodienst: mw. J. Velthorst, tel. 0315 24 33 37